summer time, come again?







Jag saknar sommaren. Hela min garderob är full med sommarkläder... vill använda dem!




Jeans Knitted Lace Beauty







Snart är det dags att dra till skolan... ganska många timmar kvar men kunde inte sova så gick upp och åt frukost och sånt... Kanske går till skolan lite tidigare, vem vet? Är så jävla glad med! Helgen har varit otroligt chill och lyckad. Jag har nya kläder (tröjan och jeansen på bilden t.ex.) och har fått reda på att nästa helg kommer bli minst lika bra! Minst... Antagligen kommer jag skutta omkring av glädje, men det berättar jag mer om någon annan dag... hihi! Önskar att jag bodde i en lägenhet med bra ljus! Så underbart att kunna ta lite ljusare bilder! Men men, nu ska jag hitta på något att göra, pusshej!




take the chance and kill me now







Idag har det shoppats... galet har det varit. Är helt slut efter att ha sprungit runt stan hela dagen, det har blåst och regnat och har inte varit det mysigaste väder inte (vilket det inte är just nu heller)... Här kommer lite bilder, tyvärr dåliga p.g.a. otroligt dåligt ljus och lathet. Orkar inte direkt anstränga mig när jag fotar dessa bilderna. Kommer säkert bättre bilder framöver när jag har kläderna på mig så blir bättre att visa det mer detaljerat på det viset. Köpt smink och sminkväska med och lite hudvårdsprodukter men de orkade jag inte fota. Men jag är sjukt nöjd och nu beger jag mig mot sängen, ska mysa med nya lakan från kungssängen, underbart ♥ pusshej!




you're a bitch and i love it







Sitter i sängen hos Daniel och och dricker te och kollar på när han spelar. Sjukt avis, vill också. Men men, man kan inte få allt här i världen. Jag har mitt te och mitt Facebook. Känns inte som det händer så mycket i skolan just nu. Vi fotar en hel del, vilket är både kul och pain. Vill ha mina nya kamera, för kan verkligen inte göra ett skit med den jag har nu. Så j*vla ledsen tjej. Men men, det kommer när det kommer. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge... eller?




some of my daily pics #2





Jag är glad. Har gjort mycket bra den senaste veckan. Varit ute och haft kul med folk, umgåts med söta människor, gått på bio, ätit god mat, gjort bra ifrån mig i skolan, beställt studentmössa... ja en jävla massa. Är nöjd med mig själv. Nu sitter jag och dricker te och glor på tv. Saknar min pojke, men vi ses imorgon, som tur är. Och nu ska jag fortsätta lata mig med min katt. Puss sötnosar!




love's like chocolate







Hej folk. Här ligger jag hemma i soffan (för omväxlingens skull) och tittar på tv. Ska snart lägga mig men är helt uppspelt så har lite svårt för att masa mig ner i sängen. Men men. Har egentligen ingenting att skriva här. Just nu känns allting ganska tråkigt o mitt liv. Ligger mest och slappar hela dagarna och bygger på underhudsfettet! Borde börja hålla koll på vad jag äter igen. Känner att det börjar dra iväg lite... Men men! Jag är lycklig och då är faktiskt allt annat ganska mycket skit samma. Men men, är väldigt sugen på att shoppa, men har inte så mycket pengar o röra mig med så blir nog inget med det på ett tag. Nu somnar vi, pusshej!




De mysigaste strumporna ever!







Sitter med de mysigaste strumporna och pratar med pappa i soffan. Han har varit och handlar fläskkarré, haricots verts, grädde och ostkaka... så jag har stora förhoppningar inför dagens söndagsmiddag! Själv sitter jag bänkad framför tvn och dricker mitt te (med mina strumpor) i väntan på att vinterstudion ska börja. Känns som det kommer bli en sån där myspys lördag med god mat, bra tv, mysiga strumpor och bara glada ansikten. Hoppas det blir som jag avkänner. Har dock inte fått tummen ur rö*en och köpt någon present till fadern min. Skäms... har en jättebra plan men vill vänta med det tills julafton för måste ha hjälp att hämta den saken med bil.... och jag har ju inte körkort! Men men, det är tanken som räknas! Så, nu ska jag kolla på längdskidor, pusshej!

Nu va det en häst på tv /smile!




i'm afraid to go out.... At night @__@







Jaaaa jag ser cp ut för att jag hukar på (första bilden, som även är från igår men jag glömde ladda upp den).... ikväll är det filmkväll med gänget, pusshej!




outfit.







Här får ni en lite outfit bild på en förseenad Sara. Sov igenom den första lektionen, inte alls duktigt, men väldigt skönt om jag får säga det själv. Nu ska jag snart pallra mig iväg till nästa. Sov hos Daniel inatt så ska väl inte klaga på avståndet antar jag. Och ja här ser ni vad jag har på mig idag. Har en känsla av att det kommer bli varmt upptill och kallt nertill? Tack gode gud för mina underbara strumpor dock! pusshej.




some of my daily pics





Känner att jag har blivit lite bättre på att lägga upp sånna här små samlingar av mina iphone bilder än att egentligen skriva om vad jag gör. Känns som ett bättre sett för mig att arbeta. Gillar mer att kunna gå tillbaks i min blogg och titta på bilder. Så detta är nog något jag kommer fortsätta med. För tillfället ligger jag i min pojkes säng och tittar runt på the internetz. Väntar på att han ska bli klar på körskolan. Praon är nu slut med och jag har börjat skolan igen. Inte kul alls kan jag säga. Lite skönt att träffa folk igen men ändå, hallå, ge mig ett jobb hos Carlo. Ville ju bara stanna där! Trivdes verkligen megabra. Men nu ska jag komma igång på riktigt o fota här. Ska skrapa ihop till den där nya kameran med. Det kommer bli riktigt nice ska ni se. Annars är allt bra med mig, är lyckligare än vad jag varit på väldigt länge, tack vare Dig. Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på two and a half men! byebyebye!

Måste bara säga, jag är egentligen en riktigt hemsk människa. Jag älskar att skratta åt patetiska människor. Och jag älskar att få andra att skratta åt patetiska människor. Så om DU (en patetisk männsika) nu skulle råka läsa det här, vilket jag tror du gör, så ska du bara veta att vi skrattar dagligen åt dig. Puss!




den första dagen på det näst sista slutet







Idag tog jag på mig typ det simplaste som finns. Får väl utsmycka mig med lite krimskrams för att få denna outfit att se lite mer livlig ut. Just för tillfället sitter jag och tittar ut över skolan och spionerar på folk. Känner mig så evil, mohaha! Har verkligen inte långt till skolan denna morgon, lite störande att jag bara har en lektion och börjar kl 13:50 dock... Men men, får fördröja tiden bäst jag kan. Har ju ändå två söta katter här och leka med. Så nu ska jag ta och packa ihop sakerna så jag är redo att bara dra sen... pusshej!

ps: tröjan ser helt cp ut på den första bilden p.g.a att det är lodräta linjer på den som fuckade upp den inte så underbart bra kameran på min dator!




see this as a way to flip you of







Hej alla människor som läser det här... det vill säga du, du och du. Jag sitter här hemma efter en ganska tråkig dag. Igår var det dock en bra dag. Var ute med Daniel och hans kompisar och drack öl. Riktigt trevligt! Gick upp typ klockan ett idag och har sedan dess inte gjort ett skit. Men snart blir det mat och efter det beger jag mig mot Daniel för att sedan förflytta oss vidare till bergakungen och gå på bio. Tintin blir det, hoppas verkligen den är bra. Tror jag allt den är. Ska ta en snabb dusch innan jag beger mig också, så man är vacker och sådant. he.he. Just nu sitter jag här med gårdagens smink på mig och håret i stora tovor. Fint är det. Måste komma ihåg att köpa shampoo och balsam och sånt där. Allt är näst intill slut... usch hatar det, så jävla tråkigt o köpa sånt. Men men. Nu blir det mat, skriver imorgon eller ikväll och säger hur filmen var, pusshej!




new stuff to play with





Sitter hos Carlo idag och hjälper till med en fotografering. Kunde inte gå den sista dagen på praktiken för jag skadade ryggen så jag tänkte ta igen det med att åka hit idag och umgås med grabbarna. Snart kommer dom som ska fotas och då får jag engagera mig. Så bye bye for now. Så hörs vi imorgon elr när jag orkar uppdatera igen. Puss!