den här gången ger jag allt



Jag är glad, det är söndag, imorgon är första dagen på lovet, jag ska till tandläkaren, jag ska jobba extra hoss Carlo.... och så finns ju Du också. Känner mig lite ensam för stunden men på något sätt så spelar det ingen roll. För jag vet hur det ligger till, jag känner mig säker för en gångsskull. Jag behöver inte oroa mig. Allting är bra. Och nu tänker jag somna med en lycklig känsla i kroppen, för att sedan vakna upp med den samma... puss på er alla ni söta små människor. Fast Du, är sötast.

Och bara så ni vet, om ni ska tattuera er, snälla, tänk först.... måste bara säga det, se till så någon som vet vad dom gör utför just din tattueraing. Annars kan det bli riktigt jävla fail. Och du vill väl inta att folk ska sitta o skratta åt dig? Ne tänkte väl det, puss!




summer's gone

image description image description
image description image description

Sitter på praktiken och är svinhungrig. Sitter och gör ingenting typ. Näst sista dagen, sen är det helg, lov, helg... och back to school. Vet inte riktigt om jag ska gråta eller dunka huvudet i väggen. Men idag blir i allafall en bra dag. Ska hem till Daniel och fixa klart med kostymen som han ska ha imorgon. Och bestämma vad jag ska ha på mig. För imorgon är det maskerad. Kommer säkert bli awesome! Sen på lördag är det heldag med mamma ser det ut som. Så jag har allting pretty much planerat denna helgen. Hoppas bara att dräkterna tills imorgon blir awesome så man kanske kan vinna något pris, mohaha!
Btw, de två godaste te-sorterna på bilden där... Enchanting är lite godare än Forest Fruits om du frågar mig. Men en smaksak, bokstavligt talat! Men nu ska jag göra mig iordning för att snart gå och äta, dricker frenetiskt vatten för att kunna fylla min tomma mage. Hjälper inte, behöver bara springa på toa hela tiden. Sjukt irriterande!

Måste säga att jag är sjukt sugen på att shoppa med, vilket jag ska göra på lördag så det är ju bra. Har inte varit ute på jättelänge på en sån där riktigt shoppingdag! Har köpt lite småsaker då och då men vill ha en sån där heldag på stan! Ser fram emot det. Puss!




left at the alter, waiting for a way back







Sitter på praktiken och dricker kaffe. Mumsigt är det. Idag händer inte så mycket på praktiken, denna veckan är väldigt lugn. Ska fota något på fredag annars tror jag inte ens att vi har något att göra. Men ikväll ska jag, Maja, Camila och kanske någon mer ut och dricka öl. För Maja fyller år och Camila fyllde år för inte så längesedan. Men nu ska jag fokusera på något annat än bloggen. Pusshej!

btw, jag är bäst på att sy pedobear-dräkter!




lite bilder...





Lite bilder från veckan som gått... orkar inte skriva något just nu. Sitter på praktiken och redigerar, fun it is.
pusshej




the one and only





Nyvaken tjej med lurvigaste katten! Känner hur charmig man är på morgonen asså. Jävla katten är så söt så man kan ju inte sova vidare när han ligger brevid en och spinner. Men nu sitter jag i allafall på praktiken och väntar på att några personer ska komma som ska bli fotograferade. Har ljussatt och fixat allting, ätit god mat, druckigt kaffe... mums! Ikväll händer nog inget speciellt, men imorgon är det dags för party party hos Filip. Han fyller 22 så ska fira honom och ha riktigt trevligt! Blir grymt! Måste också tillägga att jag är så jävla lycklig, inte varit såhär glad på ett och ett halv år tror jag. Det är en persons förtjänst, tack ♥
pusshej




from the start in the end



image description

red is the colour of love





Jeffery Campell



Förstår inte riktigt hur Jeffery Campell fungerar. Deras sko "Lita" är min kärlek och vill ha dom so bad. Den perfekta skon enligt mig. Sen kommer dom och gör en sko till som är ungedär samma fast lite mer klacksko och mindre känga. Skulle kunna vara den perfekta dottern till Lita skon. Men nej, då sätter dom på någon jävla klack som ser ut som.... ja jag vet verkligen inte vad! Ingen i sin fulla medvetenhet skulle någonsin ta på sig något så otroligt fult? Skippa klacken så kommer jag drömma om den skon med. Men nu är det här bara patetiskt ju. Usch.




senaste veckan...

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

image descriptionimage description

image descriptionimage description


Har varit lite dålig på att uppdattera känner jag. Men här kommer en blandning av härliga bilder från den föregående veckan. Känner att fotointresset börjat komma tillbaks nu. Hoppas att det stannar genom vinternet, våren, sommaren... ja... allt sånt där. Just nu sitter jag i sängen och ska precis lägga mig, så ni får inte störa mig. Ni borde också sova för klockan är mycket mina små vänner. Hihi, i love my life, puss!




lace.



Frukost!
Detta har jag på mig idag, i minusgraderna.... Ganska kul att min termometer stod på 3.4 igår morse och 4.8 nu och IDAG klagar folk på att det är kallt.... lulz? Får väl se hur det är när jag väl kommer ut. Men nu ska jag äta upp och packa ihop mina saker. Fredag, vad händer ikväll?




Emanuel Kent!





Tänkte bara berätta att kattan är söt ibland med!




poop in the doop



Konstigaste praktiken?
Va precis och åt, godaste mackan asså, skitmätt tjej! Nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra. Måste verkligen se till och hitta på något. Hitta någon som vill bli modell för mig och bli fotad. Frågan är bara, vem frågar man? Vill helst ha någon seriös också, hate that. Ska tänka lite på't. Kanske finns folk där ute som bara vill ha en massa bilder på sig själva. Folk som vill bygga upp egna portfolier (modeller typ) hade ju varit grymt. Men men, nu ska jag försöka hitta på något. Pusshej!




Västtrafik, snälla gå och dö!



Ja hej Kära Västtrafik. Jag hade tänk ta 90 bussen idag kl 09:48... Men jag förstod inte att man va tvungen att springa efter eller kasta ägg på bussen för att få den att stanna. Trodde det räckte med att kanske stå på hållplatsen och vänta. Så därför undrar jag hur det kom sig att bussen körde rätt förbi mig? Är era chaufförer blinda? För i såfall känns det inte så bra att fortsätta åka med er... Eller dom kanske bara gör lite som dom har lust? Kan ju också vara kul för er att veta att de är också inte kompetenta nog att byta skylt på bussen. 50 mot Frölunda torg var tydligen en 94a. Kul för alla som sitter på!
Ne imorgon när jag ska ta bussen så ska jag gå ut och ställa mig i vägen 2 minuter innan avsagt ankomsttid. Med tanke på att bussarna heller aldrig passar tider så kommer jag väl få stå där ett tag, men jag gillar att komma i tid så det är värt det.
Så nu ska jag fortsätta åka här med fötterna på sätet och ett försenat jobb att komma till. Ni är verkligen hopplösa!


JAG VA ARG! (försöker andas)

Bästa conciler där uppe på bilden btw!




oh happy day!

Hej alla. Här sitter jag precis nyvaken och ska precis slänga mig in i duschen. Ska bara påpeka först att jag faktiskt har en sjukt skön praoplats. Smsade min fotograf nu på morgonen för att meddela att jag tyvärr kommer komma lite sen (man ska lägga sig i tid och INTE stänga av alarmet i sömnen). Och han tog det mer som att jag inte skulle stressa utan bara chilla på't och komma får fort jag kan. Så nu ska jag kasta mig in i duschen så jag vaknar till liv och sedan blir det att köra en raceråkning in till stan (för jag kan sånt). Btw, så har Sara fått en taklampa i sitt rum och fått hem katten igen. Och snart kommer lillebror och bor över ett tag, kan ju alltid bli trevligt! Men nu ska jag dra mig, pusshej! ♥

Kanska ska passa på också att länka till Carlo Baudone's lilla blogg. Används inte så aktivt men det finns några bilder där i allafall. Finns ju alltid på hemsidan med...
(bilderna är länkar)










like a flower i pick you up



re. Star, Camila & Yohanna.
Haha erkänn? Man blir bara helt /lol. Men det är otroligt bra att folk kommenterar sånt där egentligen. För man blir så glad av det. Men men, får börja ta bättre hand om min "vän" tror jag. Tyvärr vet jag ju inte vem det är för personen kommenterade som anonym. Men det är ju lättast och göra det för det är ju jobbigt om jag skulle bli arg på denna "vän", uppenbarligen bryr hon/han sig om vad jag tycker om henne/honom.

ang. bilden ovan.
Hittade ett par sketasnygga over knee socks igår... MEN! Jag fick en av dom i en mindre strl än den andra! Som man kanske ser på bilden också så är den till vänster liksom mindre. Mudden är kortare och hela strumpan är mindre. Askonstigt. Kan jag ha väldigt olika ben elr vad är grejen?! Får väl gå och klaga... Men paketet va liksom inte söndertaget, utan det va helt. Det måste liksom ha blivit något fel i produktionen. Jaja. Nu ska jag återgå till praktiken. Pusshej alla kära små vänner!




Anonyma kommentarer <3



Detta gjorde mig lite WTF?
1: Jag tog inte bort den första kommentaren?
2: Vadå ses i skolan? Det gör vi verkligen inte.

Har mina aningar om vem detta är i om det nu är den personen jag tror så ska du verkligen inte kalla dig ens min "vän". Men kan ju ha fel om vem det är. Men antar att du inte går i min klass i alla fall för då hade du ju vetat att jag praoar just nu och inte kommer vara i skolan imorgon. Tycker det hade varit YTTERST kul om du klev fram med lite balls och berättade vem du är. För då hade jag kunnat få ett litet gott skratt i dessa dystra vinterdagar. Och så hoppas jag du förstår att man tar inte åt sig när folk skriver saker anonymt på ens blogg och kallar sig "vän". För de som är mina riktiga vänner skulle inte göra så. Och anledningen till att jag inte behandlar dig så som jag vill att du ska behandla mig kanske är att jag inte bryr mig om hur du ser mig. Jag kanske inte bryr mig om att du är min riktiga vän eller "vän" eller idiot.... idn vad du vill bli kallad. Men om du är min riktiga vän, då vet du vad du ska göra. Du ska höra av dig till mig och förklara ditt missnöje. För mina riktiga vänner betyder allt för mig, och det vet dom, för det berättar jag hela tiden. Du är nog bara lite attention whore som vill ha alla blickar på dig. Och jag lovar du hade fått mina blickar om du hade berättat vem du va.

Men nu ska jag snart dra mig. Pusshej!




it's an easy choice



Finns ett uttryck som jag alltid tyckt varit underbart fint och som jag alltid försöker följa. Och jag tycker att fler borde tänka på det när man beter sig illa mot sina "vänner". Behandla folk så som du själv vill bli behandlad. Tänk på det nästa gång du beter dig illa mot någon. För jag är inte den som orkar be folk bete sig korrekt mot mig. Om någon beter sig illa mot mig så ignoreras den personen tills personen bett om ursäkt eller i allafall förstått att den gjort något fel. Orkar inte uppfostra mina "vänner".

Nu ska jag göra mig iordning för fest, Johanna i klassen fyller 18 idag så blir lite party party. Puss.




jellicle cats









Man ska se Cats. Så är det. Men se till så ni får rätt version, ALLA andra suger. Enligt mig, ingen är i närheten med orginalet! Översta två bilder är FEL! Det ska vara de undre skådespelarna. Får bli en smiley på det :D
puss.




don't take my photo







Min praktikplats... vi dricker kaffe och leker idag. Lyssnar på rapp och snackar engelska. I like. Nu blir det lite redigering av en bild på Louie Eriksson elr nått. En ishockey spelare. Någon tog visst bilder på mig förut... gillas inte! Men får hoppas på att de har vett nog att redigera min vacker! Nu ska jag engagera mig, bye!




turkos.



Hej folks. Här sitter jag och dricker te innan jag ska bege mig iväg mot studion. Ska bara hälla i mig detta och borsta tänderna sen får jag rusa... får se vad som händer idag, kanske uppdaterar lite mer om jag är duktig... antagligen inte dock! Pusshej.




give it to me bby



◊ Jag vill ha något som varar för evigt. Något som har alla möjliga färger. Något som gör mig arg, glad, sur, lycklig. Någon som har en doft av jordgubbe och choklad. Som utspelar sig på natten, under lunchen, i gryning. I Österrike så som Kina. Du vet vad jag vill ha. Kan du ge mig det?




Canon... winning!



Min lilla önskelista/säljlista här. Och ett gott Te som jag drack nu på morgonen. Ska snart släpa iväg mig till praktiken och ha en mysig dag i studion. Blir så glad av att praoa. Känner direkt hur mitt fotosug sätts igång! Vill bara gå ut och fota så jag har en massa bilder och redigera! ska åka och kolla på den nya kameran idag tror jag. Har varit duktig och gjort upp en budget för kameraköp/försäljning. Om det är någon som vill ha en kamera så är det ju bara och kommentera så jag kan berätta vad det är jag säljer. Ska väl lägga ut på blocket/trader sen med, när jag kollat på den nya kameran vill säga. Nu ska jag gå och sminka mig, pusshej!





that gave me a sense of...



Skabbig bild som jag tog nu bara för att visa mina naglar som jag inte biter på längre, försöker tänka mer på att stärka dom med så att jag ska slippa göra sönder dem så fort jag tar i saker. Kommer gå bra nu! Men nu ska jag sova, har gjort för mycket ikväll, suttit och planerat som fan och sånt. Tänker inte säga något alls för det känns bara dumt att säga något innan allt är klart. Men sa tidigare i veckan att jag skulle köpa en dator... lyssna inte på det! Så... nu ska jag sova! Godnatt!




facing the facts...







Sans Soleil - Miike Snow ♥

Idag ska jag iväg till lilla varberg och fota mat med min fotograf. Måste dock dra mig iväg nu, ska vara där halv 9 och är lite osäker på hur man tar sig. Får springa runt o leta, känns inte alls bra! Så ne nu ska jag borsta tänderna och göra mig ordning det sista. Puss!

BTW! Älskar mitt hår för tillfället!




the timing couldn't be better





Nu tänker jag sova. Sova jättegott ska jag göra. Tror jag kommer sova med ett leende på läpparna hela natten. Vilket känns bra. Riktigt bra. Ni vet ju hur jag är. Oroar mig i onödan för saker som jag egentligen inte ens behöver oroa mig för. Riktigt fånig är jag. Men nu känns allt bra, allt känns faktiskt otroligt bra. Beror på en del olika saker. Trevliga personer i min omgivning som förgyller mina dagar till exempel. Att jag va ute igår med dessa människorna gör ju inget sämre! Är glad för att jag ska köpa en ny dator också! Pano har hjälpt mig att kolla på den och det lät ändå ganska bra, han tyckte den verkade duga för mig i allafall. Är ju en del pengar så kommer få lite ångest när jag väl köpt den. Men är bättre att köpa något bra istället för att bara slösa bort pengarna på att äta ute och festa. Fast lite pengar får gärna gå dit med.... hihi!
Men nej nu ska jag sova, pusshej!




something doesn't feel right, give me my heart back







Drar mot torget för lite ärenden. Tycker nog det är relativt fint väder idag mina vänner! Hoppas inte ni sitter inne hela dagen, så som jag kommer göra. Gå ut och njut av det sista "sommarvädret" innan det är helt borta. Puss!

(btw jag vet att ni älskar min fina handduk på bilden!)