Free my soul





Åker till moder och äter frukost, nomnom! senare idag händer det en massa saker! Imorgon är det nyårsafton! Puss!




Dr. Martens!





En ny skjorta jag fick på rean av min moder. Vi gick i stan tillsammans och fikade och sådant. Sjukt mysigt! Imorgon ska jag till henne igen och äta frukost, glad tjej! En fin bild på mina älskade skor som bby köpte till mig med. Jag är jag. Just nu finns det inte mycket jag vill ha. En kameraväska (till Thailand) och en locktång... sen kan man aldrig få för mycket kläder. Men funderar på att gå och kolla imorgon om det är någon rea på kameraväskor, kanske köper en, är faktiskt ett måste! Men nu ska jag sätta mig och tänka ut vad jag ska ha på mig på nyår... så svårt! Sen ska jag kolla på Paradise Hotel Norge, I love that shit, hihi! Pusshej!




blow me away



Har inte skrivit något på jättelänge ju. Sämst av mig. Har tänkt att skriva flera gånger, har också tänk att lägga upp en massa bilder jag tagit men inte orkat. Men imorgon är det nyårsafton och det ska firas med en massa vänner. Då ska kameran med och sen kommer det upp bilder snarast! Vet inte varför men jag kan inte riktigt slappna av nu för tiden. Jag gör ingenting men känner mig hela tiden jättestressad. Vet inte ens varför. Tror det är för Thailandsresan. Kommer ju missa en del i skolan som jag sedan måste ta igen. Suck. Btw så är Peace and love biljetten köpt nu med! Vilket känns jävligt skönt för jag kommer antagligen inte ha så mycket pengar i sommar att köpa den för... måste skaffa mig ett jobb! Men nu ska jag slappa framför tvn och sånt där. Pusshej!




khao lak



5 - 20 Januari... jag klagar då ICKE!
Hej fx resort Khao Lak




to forgive is to forget





Var ett tag sen jag laddade upp och skrev ordentligt. Det tänker jag dock inte göra idag. Det får vänta lite till, jullovet börjar ju snart! Ikväll är det dock fest i kungsbacka. Hemmafest hos bobban, asnice. Blir en massa folk och bekanta ansikten. Detta är vad jag kommer att ha på mig. Känner att jag inte har haft klänning på hundra år så det är kanske dags för en sådan. Tänker inte skriva så mycket mer. Tar inte med mig kameran så inga festbilder. Men imorgon lägger jag kan upp lite andra bilder... om jag kommer ihåg! Men nu ska jag gosa med katterna, puss!




we watch some films together















some pics to set colour to your day




senaste tiden har varit en början

RXV21S on Make A Gif, Animated Gifs

Så sjukt jävla uttråkad. Sitter och kollar ut och vill bara döda vädret (gör fula GIFs på mig själv och skrattar åt dem). Ska snart till skolan och kolla på fotoredovisningar och se om jag kan få respons på mina bilder. Sedan bär det relativt fort hem och sen vidare till Christina och Mattias för en trevlig glöggprovnig! Kommer bli jävligt nice om jag känner dem rätt! Ska dit lite tidigare och fixa med dom, mys!

På tal om ingenting, köpte kattmat imorse, köpte en annan sort än vad dessa katterna brukar äta. Men jääävlar vad de gillade det, Hulkoff tryckte i sig mer än vad som får plats i hans lilla kropp. Sen sprang han direkt på lådan. Cpkatt. Men nu ska jag fortsätta göra GIFs så får ni ha det bra, ni får en också så att ni har något att skratta åt! Pusshej!




pics from my time















Foton jag fotade idag till min uppgift i skolan. Dessa var de jag blev mest nöjd med... hittils!




just let me play around with you









Hade lite tråkigt under eftermiddagen. Så jag tog lite foton. Nu ska jag fortsätta kolla på film, pusshej!




Canon





Dagens inköp: Sync sladd till blixt 200:-
Sjukt nöjd med min lilla inhandling, har ju faktiskt ingen egen blixt än! Men detta ska inhandlas så småningom och sålänge så har jag ju så jag kan låna från skolan (även om dom suger). Tänker inte skriva så mycket mer just nu för jag ska precis ställa mig och börja med maten så den är klar när Daniel kommer hem. Känner mig som en riktig hemmafru? Men det är okej! Men jag uppdatterar snart igen, pusshej!




2 Advent













Okej, hej igen mina vänner + mig själv i framtiden. För tillfället sitter jag och äter frukost och leker med min nya kamera! WIHO! Canon EOS 7D... kan ni förstå hur glad jag är? Dessutom med 15-85 mm optiken! Underbar helg det här!
I fredags var det en jobbig men egentligen väldigt bra dag. Jag och Eric åkte och gymmade på SATS. Är nästan säker på att jag ska välja dem nu men jag måste nog ändå vänta tills efter jul så att jag har pengar att köpa kortet för... hatar att lägga ut mina sista pengar, är alltid bra att ha några hundra i plånboken om det tryter! Sen på kvällen var det väl trevligt, jobbigt, känslosamt och ja... men det va en lärorik kväll om man nu ska säga så. Sen i lördags var jag och träffade mamma och vi åkte och köpte min älskade kamera, jag fick tröjan jag har på mig på bilden ♥ och lite andra små kläder/smycken som jag kan visa framöver. Det var en så, förlåt mig, j*vla bra start på dagen! Även om min träningsvärk från fredagen satt i (vilket den fortfarande gör!). Efter jag och mamma umgåtts klart så hämtade Daniels mamma, Daniel och hans syster upp mig på Kungsmässan och så åkte vi till dom och åt middag och umgicks. Sjukt trevlig kväll, och en underbart skön familj! Senare på kvällen åkte vi hem och gick och la oss nästan direkt, klockan var ganska mycket när vi väl var hemma. Sen söndag då. Hände väl ungefär så mycket som det ska hända på en söndag. Daniels ex var här och hämtade massa grejer, jag och Daniel började på ett 1000 bitars pussel. Drack 20 koppar te. Fotade katterna med min älskade kamera ♥ och sen senare på kvällen så bakade jag lussekatter medan Daniel tog en lite tupplur. Kände mig som den perfekta flickvännen när jag väckte honom med en nybakad lussekatt i ansiktet! Han åt den typ i sömnen, sötnos! Nu känner jag att jag har skrivit way to much och ingen kommer ju läsa det här. Haha, men det har varit en sån underbar helg så jag var tvungen att skriva av mig... btw, idag ska jag köpa en adventsljusstake... vet att det är för sent att börja med det nu men, bättre sent än aldrig? Pusshej!




SATS vs CityGym







Idag bär det av för att testa på SATS gym tillsammans en en vänlig själ vid namn Eric. Vet inte vilket gym jag ska välja förstår ni. Vill ta något av de som ligger på Valhalla för då får man tillgång till badet med... vilket är riktigt nice! Så nu sitter jag och äter frukost och sådant... jättekul! Nja, känner mig inte alls sugen på att äta. Men det är väl bra det, med tanke på hur slapp jag har varit med att ta hand om mig den senaste tiden. Ska bli skärpning nu, kan ju inte förfalla helt och hållet vid 18 års ålder, eller? Ne precis. Ska försöka bli bättre på det här med bloggen med, men är så mycket annat som surrar runt i mitt liv hela tiden, så det är svårt att känna att man orkar med att skriva här varje dag. Men för framtidens skull så ska jag bättre mig, så kul att kunna gå tillbaks och se hur man utvecklats. Nu ska jag äta klart och göra något.... typ. Puss!




hulkoff

7_zA4S on Make A Gif, Animated Gifs

Haha här får ni en fin och extremt irriterande GIF på hulkoff! Förstår inte grejen med det här med GIFs men jaja, det kan ju vara kul för er att se en katt... elr nått... puss!