this is my part





Dagens outfit. Sitter på samhällen just nu och slutar om 2 min. Har psykologi sen åker jag hem till Filip för att chilla där medans Daniel är på innebandyn. Känner att lusten att leva sjönk lite idag när det började snöa. Men jag har i allafall fina kläder på mig så jag blir lite glad ändå!




sommaren kommer...





Hej alla och mig själv i framtiden. Jag har varit väldigt dålig på att uppdattera här, skäms lite faktiskt. Har hänt rätt mycket i mitt liv och jag har inte riktigt haft tid att lägga på min älskade lilla blogg. Men nu kommer våren och snart sommaren. Och jag känner redan att det är lite roligare att blogga igen. Vintern är ju verkligen tråkig! Och jag orkar inte klä mig i något speciellt till vardags ändå. Men men. Idag har jag varit uppe och fotat lite på morgonen och ska snart ta bussen till skolan. Hittade en älskad gammal mössa här hos pappa som jag inte haft på flera år. Nu behöver jag inte frysa om öronen längre! Yeah! Nä nu sticker jag så jag hinner till skolan i tid, pusshej! ♥




Jag lever faktiskt!











Ser att jag knappast har varit den flitigaste på att ladda upp här den senaste tiden. Kanske är bäst att börja med det så jag inte tappar det helt. Hemska tanke.
Jag har varit i thailand. Sen kom jag hem. Efter det har jag pluggat och festat, och slappat såklart. Har köpt en massa nya kläder som jag inte orkar visa. Säger bara, åk till thailand! Bikinis för 50 kr är grymt ju! Specillt när dom är snygga. Här i Sverige är det dock -15 grader (i allafall i Götet) så här blir det ingen bikini! Även om jag funderar på att kanske köpa simkort... Har ju faktiskt fixat till mig ett gymkort nu så att jag kan gymma. Har faktiskt en underbart snäll pojkvän som betalar det åt mig. Så lyckligt lottad är jag! Men nu ska jag inte skryta om honom för då kommer han bara börja rodna. Istället ska jag ägna mig åt att tvätta bort sminket och gå och lägga mig. Känns som att det är dags för det nu, klockan är ju redan 1! Jag och pojken har nämligen varit hemma hos en FD arbetskolega till Daniel, eller vad man nu ska kalla det. En kompis! Vi va i allafall där ett bra tag så klockan hann bli ganska mycket. Men jag slänger upp lite bilder från Thailand och lite random shit så får ni nöja er med det. Pusshej!