det kan gå illa



Hej folks. Sitter och kollar på tv och är jättehungrig. Kan dock inte bestämma vad jag ska äta. Har för många alternativ. Kommer säkert sluta med att jag inte äter något alls och trycker i mig massa godis istället. Får väl se. Har köpt en sladd till datorn/tvn så jag kan ha datorn kopplad till tvn. Kommer ju bli grymt! Hihi. Ne har inget alls att skriva. Återkommer med mer onödiga uppdateringar ikväll eller imorgon! Pusshej!




Om My way

Jag gillar det här med att kunna uppdatera med mobilen. Känns som att jag kommer bli så mycket bättre på att skriva nu. Förra inläget va bara ett test. Som ni antagligen förstod. Nu sitter jag på bussen påväg in till stan för att träffa en söt person. Jag är glad, men nu ska jag lyssna på pendulum och njuta av bussturen.

(ironiskt att telefonen håller på o dö)

 

 





Blogg.se app!

Äntligen har den nya blogg.se appen kommit! Så jävla grymt! Ville bara testa den mest men ja! Wiie!

 

 





sometimes I just stand still and listen





Idag ser man ut såhär i skolan. Känner mig otroligt vacker? Nja. Schleten!
Har just haft psykologi och nu är det dags för Projekt och Företagande. Det ska väl bli kul, eller? Nje inte jätte. Men man får kämpa på. Har bara en lektion till sen. Så det blir säkert jättebra. Sen slutar jag ju relativt tidigt! Skönt som fan. Det roliga är att jag fortfarande är ganska glad! Vilket känns väldigt skönt. Så nu ska jag stänga ner datorn och göra det bästa på provet så får vi se hur det går. Pösshej.




Wordfight.





En lite bild på mina kläder idag och camilas vackra nylle! Sitter och kollar på fotboll för tillfället, väntar på min vitlöksbaguett och spelar Wordfeud. Så nu hinner jag inte skriva mer, viktiga saker!




some of us have the heart of a bear



















Här kommer en hel drös med bilder på en massa saker jag har köpt den senaste månaden typ. Orkar inte förklara vad det är på alla bilder, ni är ju inte blinda. Nöjd med typ alla köp! :D




i'm the girl in your dreams.



Snart är det dags att dra till skolan. Väldigt opepp. Men man får bara bita ihop och köra på. Är ju faktiskt ledig imorgon vilket är sjukt skönt. Igår lyckades jag fixa min telefon så den funka utan problem nu med. Så jävla skönt. Äntligen kan jag ladda ner appar igen! Så nu är det bara att tipsa mig om en massa awesome apps! Ska försöka skriva mer ikväll, puss.






Clean - Fresh Laundry



Riktigt god parfym för er som använder sånt. Andra parfymen jag någonsin ägt. Känner mig duktig!




give me something blue





Sara och Maja har varit duktiga och pluggat. Satt och skrev projektplan till projektarbetet på biblioteket. Det va asmysigt om du frågar mig! Maja var dock lite konstig, som vanligt. Men vi fick mycket gjort. Och sedan gick vi och fikade med. Jag åkt en alldeles för stor och definitivt för god kycklingsallad. Och sen lite kaffe och en väldigt nyttig bakelse. Så nu ligger jag i soffan och jäser och känner hur magfettet utvidgas. Sen ska jag se om jag och Maja kommer ta en lite promenix runt tippen. Men nej, nu ska jag se om jag kan få lite gjort. Pusshej.




outfit.





Detta har jag på mig idag. Kjolen är D&G, tröjan är Ralf Lauren och självklart Victoria Secret underkläder.
Eller?




Billig måndag.





Pallar inte skriva något. Men har fyndat som fan idag, kläder och skor. Glad är jag, vinterskor!
Nu är det vidare till Filip för att mysa med folket över ett eller flera glas vin. Ni får ha det så bra så hörs vi.

(vet att ni älskar mina meningsfulla upplägg)




in the next part of life



Hade tråkigt så redigerade en av Majas studiobilder på mig. Enjoy!

Fotograf: Maja Lindell
Model: Sara Nilsson




Jennifer Rutten



Igår fotade vi i studion och jag fotade Jennifer. Assöt! Blev sjukt nöjd med bilden. Uppgiften var att efterlikna en bild jag fått på Johnny Rotten. Bilden blev i princip exakt. Det viktiga i uppgiften var ju ljuset och jag är som sagt nöjd.
Idag händer inte så mycket. Sitter i skolan just nu och försöker komma underfund med att jag faktiskt måste plugga. Orkar dock inte. Sitter och lyssnar på Nattes drottning istället och njuter av att rensa huvudet. Fin blandning btw deadmaus, lars winnerbäck, ramstein och nattens drottning. Känner mig underbart duktig på att ha bred musiksmak. Men nu ska jag vara duktig och lyssna! byebyebye




take me to tomorrowland





Ser knarkad ut. Bilden är ju fotad igår kväll/natt så ursäkta!

Kom precis hem från att ha gått en lite promenix på en timme typ. Satt väl en del och snackade med Oscar med, så skönt att ha sällskap så man slipper gå själv. Men ja, vi va ute i ca en timma, skönt som fan. Nu har jag och Maja kommit överns om att vi ska gå ut och gå varje dag. Efter sommaren är det ju stor risk att man slutar röra på sig. Och jag känner redan av det. I somras badade man ju nästan varje dag och rörde på sig så mycket. Så nu ska vi allt börja röra på oss. Imorgon är det ju idrott i skolan med och då rör man ju på sig där. Nice är det. Nu ska jag snart äta sen ska jag vara lat och slänga mig i soffan. Pusshej.

(ännu mer musik!)




Witchcraft - Pendulum



Måste ju tipsa er om lite bra musik känner jag. Pendulum är ett band, speciellt den här låten, som får mig att nästan skaka inombords. Galet vilken musik, vilken känsla.




killer in the hallway, something doesn't feel right







Ris, Köttfärs, Majs och salsa. Wiiie asgott!
Känner mig dock sjukt skabbig idag. Finns så mycket som jag borde ha gjort. Men nej, jag orkar inte. Ligger just nu i sängen och kollar på Pirates of the Caribbean. Har precis slängt i mig massa mat som sagt så känner mig helt pösig. Trött och allt. Fast sjukt rastlös ändå. Får se om jag sätter mig och spelar sen eller om jag kanske drar ut och träffar Ludwig, Daniel och Nyman som är i Götet. Beror väl på. Men nu ska jag kolla klart på filmen.

btw, hur kan hon välja William Turner istället för Captain Jack Sparrow? Shit han är ju så snygg..




and my dreams came true



Idag är det sjukt tråkigt väder. Jag har sjukt tråkiga kläder. För dom är inte gjorda av läder.
Sämst humor. Nej men nu är vi seriösa.

Men skulle kunna tro att en dag som denna skulle vara skittråkig, grå, kall... och sånt där. Men nej. Jag är skitglad! Har ägnat morgonen åt att kollat på vampire diaries, duschat, ätit lite och sedan spenderat 15 aktiva minuter åt att förstöra mitt svarta linne (på bilden) Syns inte så bra på bilden men det är helt mongo efter att jag strök det. Usch, arg jag blir. Why did I do that?!
Ne men får leta upp något annat. Ska nämligen på bio, japp så kan det gå. Och då måste man ju ha stora kläder så man kan äta mycket och svälla, eller hur? Ne men nu ska jag lyssna på musik o spela lite minecraft. Byebye.




the shitty day of school...



Min, Jennifer C, Maja och Camilas layout och bilder till skolkatalogen.
Pretty nöjd faktiskt. Tycker vi har gjort ett riktigt bra jobb!

Har inte så mycket att berätta om från idag. Vi hade tråkigaste skattjakten, som jag ändå faktiskt tyckte blev kul p.g.a att min vinnarskalle kom fram. Men klagade mest. Antagligen tyckte alla jag va ett pain in their asses. Men men. Sen resten av dagen var jag sjukt trött. Maten i bamba va skit, äcklig fisksoppa och äckliga pannkakor med äcklig sylt. Sen på samhällen hade jag halvt migrän och va sjukt jävla trött. Men nu är jag hemma. Har spelat lite minecraft med min bror och nu blir det snart mat. God soppa och goda pannkakor blir det. Haha lite kul att pappa o skolan tänker samma saker på samma dag. Bara det att pappas mat faktiskt kan ätas med ett leende på läpparna. Men men. Sen ska jag och Maja nog hem till Filip med. Göra sånt där viktigt som man måste göra. Typ slappa. Juste, var på försäkringskassan och lämnade lite viktiga papper med. Kändes bra att äntligen få det gjort. Hade skjutit upp det allt för länge.

Men nu ska jag kolla på true blood sen äta. Känner att dagens text är helt osammanhängande och fel. Men skitsamma, orkar inte bry mig direkt. byebyebye.




try stopping me and you'll get hurt




Känner att jag verkligen måste skriva av mig idag. Orkar inte gå runt och känna mig misslyckad och veta att den enda jag har att skylla är mig själv. För det är ju så det är. Jag har tvivlat på många saker i mitt liv. Men mitt största tvivel är tvivlet på mig själv. Jag vet egentligen att jag kan göra så mycket bättre ifrån mig, jag Kan klara det här. Men fan, jag orkar inte kämpa. Det känns så otroligt onödigt för jag kommre inte lyckas ändå. Så känns det. Fast ändå blir jag lika missnöjd med mig själv varje gång jag gör dåligt ifrån mig. Usch hatar det verkligen. Önskar jag var en sån där person som kunde ta tag i mig själv och tvinga mig själv att göra saker. Men det är verkligen tvärt emot vad jag är.

Men, trotts mitt tvivel och min tyvärr otroligt negativa syn på mig själv, så ska jag lyckas. Det vet jag. Det kommer inte vara lätt, men tillslut kommer jag stå där. Kanske inte på toppen heller för den delen, men det är inte det viktiga för mig. Sålänge jag lyckas och är nöjd med mig själv. En dag, kommre jag stå där, jag kommer inte se ner på dem som inte trodde på mig, jag kommer inte vara kaxig mot de som inte lyckades. Men jag kommer vara stolt över mig själv. Jag kommer ge mig själv en klapp på axeln och säga "Fan Sara, ingen trodde på dig, men du motbevisade allt, inte genom att göra som folk sa till dig, utan genom att gå din egna väg, Fan va grym du är".


Så det så!




who told you to stop fighting my monsters?







Idag är det skolfoto. Detta tänkte jag ha på mig, orkar inte bry mig om vädret. Tänker låtsas att det är sommar ett tag till. Så det blir ett luftigt linne från JC med en bikini under. Så jävla snyggt och så jävla enkelt. Kommer inte orka bry mig direkt om hur jag ser ut på skolfotot. Har sett ut som ett träsktroll på alla andra så skitsamma. Håret kommer ändå bli som en kråkbo innan jag kommit fram till skolan. Det blåser ju utav bara fan där ute. Huset är så dåligt isolerat så det läcker in i dörrarna och fönsterna. Underbart! Har legat vaken från och till sen 03:30 inatt typ. Det va för kallt utan täcke och för varmt med. Och sen va katten asjobbig o hoppade ut och ner från sängen o mjaua. Ibland asså.... Men nu ska jag göra mig iordning för stormen, skriver kanske mer ikväll om jag orkar! Pösshej!




som om ni inte visste vad jag vill







Sitter och är redo för skolan. Fånar mig i photoboth lite och testar på hur det är och göra pussminer på alla bilder. Kanske är något jag borde börja med? Haha. Skojja, men måste erkänna att det är kul o vara fånig ibland. Känner att jag inte alls är missnöjd med mycket i mitt liv just nu. Men det finns några saker jag skulle vilja ändra på så får väl se till och ta tag i dessa saker innan jag blir arg på dem. Men Men. Gillar mitt hår sjukt mycket nu, trodde aldrig att jag ksulle kunna vara så bekväm i min naturliga hårfärg. Men ohjo, I really like it! Ska nog färga det dock för tycker det ser ut som att jag har börjat få lite utväxt. Och det vill man ju inte ha!

Ska ju snart åka till skolan, ska ha snack om projektarbetet, vilket kommer gå åt helvete känner jag. Det jag verkligen vill göra är typ omöjligt. fu. Får se vad jag kan hitta på som reservplan. Men nu ska jag dra och hälla i mig ett glas juice och gå. Ta hand om er!




some party's never stops going



















Party igår då. Riktigt lyckat! Idag blir det bara till att slappa och sådant. Har ätit pizza och varit nyttigt som fan. Ska väl slänga mig i duschen snart och sånt. Men just nu blir det tv och stora flaskor vatten. Underbara bilder. Så är det, bye!




He's some kind of superstar







Idag är det fest. Ska snart dra mig mot bussen men tänkte bara skriva lite snabbt om vad som hänt. Idag har jag vaknat, fixat mig, mött victor och sånt och sen åkt hem o packat ihop alla saker jag ska ha med till the party. Det är Ello som fyller 18 så är fest hos hennes föräldrar i onsala. Blir säkert fedt. Har jag med kameran med så kommer kanske en del foton imorgon om ni har tur. Men men, nu måste jag dra mig. Pusshej.

btw, igår va en bra dag.




Friday!





Sitter i skolan o har någon lektion. Datorn dör. Skriver mer senare, puss <3




i'm that ginger in the corner





Fråga: hördu hur äre egentligen?
Svar: Allt är jättebra med mig! Vill inte att ni ska tro att mitt förre inlägg va helt /hej jag är emo och vill att alla ska tycka synd om mig/ för egentligen så satt jag o lolade åt att jag va sjukt patetisk bara. På ett roligt sätt. Inget annat. Så nu vet ni alla det.

Ikväll händer ingenting. Har gosat med min kisse, snackat med Camila och ätit glass. Sånt där jobbigt som man blir helt matt av att göra. Nu borde jag egentligen slänga mig i duschen snart. Ska bara kolla lite till på tv. Men ja. Har som vanligt inget o skriva förutom att jag faktiskt är nästan helt frisk nu. Känns bra! Nu fortsätter jag kolla på simpsons! bye




some of my thoughts are just so gray



Nu ska jag sova. Är så klyven. Varför är jag så jävla feg? Fast ändå vill jag. Varför vill jag? Oh. Kan inte jag bara sluta tänka o göra... Natti.




kaos.



Idag fotade vi i skolan, till skolkatalogen. Orkar inte skriva något seriöst här nu, kollar ju på true blood och sånt. Har städat och ätit pizza efter skolan med. Sån är jag. Mysigt. Nu ska jag kolla på en naken Alexander Skarsgård och krama en kudde. Wiie, pusshej.




Emanuel Kent



Jag har sällskap ♥




Who told yah?













Säger bara såhära. Dagen har ju varit den konstigaste. Fast jag har ju verkligen den roligaste klassen. Det är jag glad över. Nu slutar vi om en timma, så måste väl vara vara duktig och arbeta lite nu så att jag inte sviker min käre arbetskamrat. byebyebye.




School's back for winter





Sitter i skolan och har någon projekt och företagande lektion. Funkar väl. Känner att jag verkligen vill vara sjukt duktigt men är så mycket som distraherat mig hela tiden. Men nu slutar vi snart. Ska peppa idag, en massa olika roliga lektioner. Sen efter skolan ska jag hem o kolla på true blood. Kärlek på riktigt är det. Over and out.




i can be mysterious



-




festligt





Hittade mitt Pier Pressure armband från 2010. Armen ser lite mer bebodd ut nu. Och btw, den första bilen, älskar håret, men jag ser ut som en fjortis. Hemskt äre. Haha, puss.




A tide that never goes away





Hei. Här sitter jag, klockan är 12:03 och jag sitter och snyter mig för glatta livet. Har numera ingen näsa kvar. Tänkte ju faktiskt gå till skolan idag, har varit borta 3 dagar om man räknar med idag och det är inte kul. Men så när jag vaknade inatt och insåg att jag inte kunde andas genom näsan och kom att tänka på den vackra hostan jag har. Så ångrade jag mig fort. Tänker inte sätta mig i ett klassrum fullt med oskända människor och snora och hosta som en sjuk jävla unge. Men imorgon ska jag vara 100% frisk. Förutom att jag är torr i ansiktet efter allt snytande. Men nu ska jag äta chips och godis och göra lite varm choklad. Over and out.




trekommafemmiljonerkronor





Jag vill ha en jävla massa pengar. Hittat den perfekta lägenheten. Perfekt. Bara typ 3.5 miljoner för dyr. Blir så ledsen i ögat. Fast idag är jag glad, halvt frisk och har sjukt ont i mitt öga. Livet rullar på. Men nu ska jag äta lite russin och kolla på tv samtidigt som jag hostar upp lugnorna. Pösshej.




something is gonna go wrong this time





i want you back.
i miss your hands running up and down my body.
i picture your smile in my head everyday.
i see your things wherever i look.
i know i need to let you go.
but how am i suppose to let go.
when you where never mine to begin with.




Gimme some cash!



Lite ny design på bloggen. Hittade en liten bakgrund för tyckte det va så himla vitt. Kanske inte är helt nöjd med den men den får duga så länge. Har även lagt in lite mer bilder i min portfolio som nu går att titta på om man så önskar. Annars händer inte så mycket. Ber konstant böner om att jag ska bli frisk så att jag kan leva i helgen och slippa ligga inne och dö. För det är sjukt tråkigt kan jag berätta för er. Sjukt, sjukt tråkigt.

Men har ätit världens frukost med bacon, ägg, köttbullar, mackor med ost... och sånt. Så nu har jag en jävla massa energi i mig som ska kämpa för att bryta ner de elaka basiliskerna! Ja annars händer inte så mycket. Ska försöka krypa ut ur lägenheten liten sen. Om jag orkar. Får väl se. Nu ska jag göra lite té och sätta mig i soffan med en toapappers rulle och snyta mig. byebyebye

Btw, bilden under är en länk och bilden över... är kärlek <3





New things on my mind







Sitter i skolan och har just pratar om jävla APUn. Är ledsen att jag inte kommer få kunna åka till Kanada iår igen. Men man får inte alltid det man vill. Hoppas bara att jag inte hamnar hos någon bröllopsfotograf eller i någon fotoaffär. Då blir Sara glad. Ja, nu har vi i allafall den första fotolektionen på året. Känns bra! Peppar som fan på min kamera. Vill ha, vill ha, vill ha! Nu ska jag vara duktig o lyssna, så byebyebye!

Ny halsduk!